Koalicija 27 traži PR saradnika/cu | WWF

Koalicija 27 traži PR saradnika/cu

Posted on 30 August 2019
Milica Damnjanović Zantvort iz pokreta "Petak za budućnost"
© Koalicija 27
Beograd, 29.8.2019. godine - Koalicija 27 (K27) je neformalna grupa koju čini devet organizacija civilnog društva koje prate i doprinose procesu usklađivanja zakonodavstva Republike Srbije sa zakonodavstvom Evropske unije, kao i implementaciji zakona u oblasti zaštite životne sredine i klimatskih promena (odnosi se na Poglavlje 27 pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji).

Koalicija 27 zagovara i podstiče učešće javnosti u pregovara kom procesu i predlaže mere koje će doprineti unapređenju zaštite životne sredine. Č ine je sledeće organizacije: Beogradska otvorena škola, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Mreža za klimatske akcije Evrope (CAN Europe), Inženjeri zaštite životne sredine, Centar za unapređenje životne sredine, Alternativa za bezbednije hemikalije, Mladi istraživači Srbije, Jedan stepen Srbija i Svetska organizacija za prirodu Adria Srbija (WWF Adria Serbia).

Oglas za posao pročitajte u dokumentu koji možete preuzeti sa desne strane.

Ako ste zainteresovani molimo Vas da pošaljete prijavu (CV i motivaciono pismo) do 11. septembra 2019. godine  na imejl sekretarke Koalicije 27, Milene Antić: koalicija27@gmail.com.
Milica Damnjanović Zantvort iz pokreta "Petak za budućnost"