Uključi se

WWF volonteri tokom kampanje Karavan za Živi Dunav
© WWF

VOLONTIRAJ!

WWF volonteri pomažu u organizaciji i sprovođenju različitih akcija i manifestacija, kao što su Sat za našu planetu, Dan Dunava, Karavan za živi Dunav, Dan Save, pošumljavanje Beograda, učešće na brojnim festivalima i izložbama: Festival nauke, Beogradski Festival cveća, Supernatural festival, itd.

Volontorinje u WWF-u vam pruža priliku da pomognete u zaštiti prirode u jednoj od najvećih svetskih organizacija koje se bave ovom temom.

Naši volonteri redovno dobijaju e-mail obaveštenja o predstojećim aktivnostima WWF-a, novim publikacijama, kao i informacije o otvaranjima novih Internship pozicija.

PODRŽITE AKTIVNOSTI WWF-a

Ukoliko ste zainteresovani za aktivnosti WWF-a, ali nemate vremena da volontirate, možete nas podržati i tako što ćete se prijaviti na našu mailing listu. Kontaktiraćemo vas samo u slučaju kada “majci prirodi” neizastovno bude potrebna vaša pomoć (potpisivanje peticija protiv različitog uništavanja prirodnih dobara, nezakonitog ubijanja retkih vrsta životinja, itd.).

Kao i našim volonterima, na vašu e-mail adresu povremeno će stizati informacije o novim aktivnostima i publikacijama WWF-a a uskoro i naš Newsletter.

Ukoliko ste zainteresovani da nas podržite na bilo koji način, molimo vas popunite formular ispod. Hvala!
*Svi podaci ostaju isključivo u internoj bazi kontakata WWF-a i ne dele se sa drugim licima.
  • Molimo izaberite odgovor. Ukoliko želite da učestvujete u kampanji "Sat za našu planetu" molimo javite se na serbia@wwfdcp.org
  • * Required information