Info za medije | WWF

Info za medijePozivnica za "Sat za našu planetu" rel=
Pozivnica - UKLJUCI SE, ISKLJUCI SE!
© WWF

„Sat za našu planetu 2014”

WWF – Svetski fond za prirodu Vas sa zadovoljstvom poziva da prisustvujete najvećoj globalnoj akciji „Sat za našu planetu“ – Earth Hour 2014, koja će se održati u subotu 29. marta 2014. u 20:30 časova na Trgu Republike.

Aktivnosti tokom događaja će biti:
• Gašenje svetla, simbolično pravljenje zaštitnog znaka akcije
• Nastup dečijeg hora Kolibri
• Nastup akustičnog benda Sambansa

Akciju je ove godine podržalo Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine, Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja, Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Gradska uprava Grada Beograda, Gradska uprava Grada Novog Sada kao i brojne organizacije, kompanije, škole i pojedinci.

Materijali i vizual

Radio i TV spotove akcije Sat za našu planetu u trajanju od 30 sekundi na srpskom jeziku možete da preuzmete na stranici http://wwf.panda.org/sr/sat_za_nasu_planetu/materijali/ i emitujete na svom programu.

TV pokrivalice i izjave sa konferencije za novinare u Beogradu (sreda 19. mart 2014.) na kojoj je najavljena akcija možete preuzeti sa portala www.infobiro.tv i emitovati na svom programu.

TV pokrivalice i izjave sa centralne manifestacije koja će biti održana u Beogradu na sam dan akcije (subota 29. mart 2014. godine u 20:30h) moći ćete da preuzmete posle 21.30h sa portala www.infobiro.tv i emitujete na svom programu.

Detaljnije informacije i zanimljivosti možete pronaći na stranicama:
http://wwf.panda.org/serbia
https://www.facebook.com/WWFSerbia
https://twitter.com/WWFinSerbia

Kontakt:
Aleksandra Stamenković, WWF Communications Officer,
069 10 30 260, astamenkovic@wwfdcp.org